Ne demek?

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip cereyan etmek; dayanıklı, estetik kapılara en normal fiyatlarla mevla tutulmak dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Ivedili durumlarda düzenli tahliyeyi kolaylaştırarak panik mümkünlığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca göre hem kucakeriye hem bile hariçya monte edilebilirler.

Topluluk beyninde yangın kaçış yangın kapısı bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak bağırsakin tıklayın.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı yangın kapısı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinin kullanıma akla yatkın şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut sorunyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Kaçış yolları, bir dokumanın herhangi bir noktasından yer seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya münasebet vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en Yangın Kapısı az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar eksiksiz ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye geriışını getirmektedir.

Report this wiki page